Amiről az Apple nem beszélt
2018. november 01. írta: Almás Jóska

Amiről az Apple nem beszélt

macbook12.pngMacBook-ok táján van egy pár változás, amiről érdekes módon az Apple nem tett bejelentést, legfeljebb a honlapjukon említették azt meg. Van persze, amit azon se... Például, hogy tegnap megjelent egy új 12"-os MacBook.

Szóval kezdjük ott, hogy a MacBook Pro-k Pro Vega kártyákkal is kaphatók lesznek. Valószínűleg ez csak a Touch Bar-os verziókra vonatkozik és elvileg 60%-os javulást hoz a grafikus teljesítményben. Azért ez szép szám.

Aztán itt van az új MacBook Air is, aminél idáig a processzor pontos típusa volt rejtély. Azóta fény derült a titokra: egy i5-8210Y-re kell számítani. Nem egy bivaly erejével bír, de az alacsony fogyasztása mellett bőven megér az aksiidő ennyi áldozatot.

Végül pedig olyasmi, amit még nagyon kevesen vettek észre, ha egyáltalán: az Air mellett teljesen feleslegessé váló 12"-os MacBook ezentúl nem kapható rosegold, sem a régi arany színekben. Helyette az iPhone XS által bevezetett újfajta arany lesz az egyetlen opció az ezüst és space gray mellett.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://almasjoska.blog.hu/api/trackback/id/tr6114337983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lesi_the_Globetrotter 2018.11.03. 22:54:57

úúúúúristen hát pánik van! (sem) :D

to:rppapa 2018.11.04. 12:36:04

Ez komoly? Hihhhetetlen, hogy ezt el bírták titkolni!
[irony off]

rockjano 2018.11.04. 17:10:45

Hát ha csak ennyi volna a gond az Apple-el akkor nem is lenne gond... csak sajnos van gazdagon...
süti beállítások módosítása