Az Apple bejelentések 2019-es menetrendje
2018. november 27. írta: Almás Jóska

Az Apple bejelentések 2019-es menetrendje

iphone-xi.jpegMost, hogy már szinte mindenről tudunk legalább egy keveset, érdemes összeszedni egyrészt a jövőre várt termékeket, másrészt az eddigekből okulva azt is, hogy melyiket mikorra várhatjuk. Bár érkeznek majd teljesen új termékek is, ezek valamilyen módon kapcsolódnak egymáshoz, tehát ezzel sem kell, hogy gondunk legyen.

Általában egy tavaszi (márciusi), egy nyári és egy vagy két őszi bejelentéssel számolhatunk. Abban jelentős eltérések vannak, hogy mikor hány termék bemutatójára lehet számítani, de mivel most tényleg borzasztó sok érkezhet, ezért az Apple is biztosan ki fogja maxolni ezeket az eseményeket.

Kezdjük a tavaszival, a zenei eseménnyel. Hogy miért pont ez és ekkor, arra annyi a válaszunk, hogy egyszerűen szóba se jöhet más, mint azt majd meglátjátok. Tavasszal tehát érkezhet az AirPods 2, az Apple saját fejhallgatója, de még talán a HomePod hordozható és egy másik, TV-hez használatos hangsugárzó verziója.

Nyáron a WWDC-n ritka és kevés a hardveres bejelentés, idén viszont a tvOS mellett sok szó lesz majd az Apple saját streaming szolgáltatásáról. Megeshet, hogy a HomePod-ok bejelentése átcsúszik majd ide.

Ősz, pontosabban szeptember: az iPhone és az Apple Watch garantált, ezen felül pedig új iPad-ek érkezhetnek: Mini 5 és esetleg a "sima" iPad 7.

Október: ez fog igazán a Pro felhasználóknak szólni: jön a Mac Pro, hozzá a kijelző (beépített Apple TV-vel). Az új kijelzőnek új a designja, ezt megöröklik az iMac-ek is (vagy legalább a Pro vonal) és talán tovább keskenyedik majd a MacBook Pro széria is.

Ha érdekel valamelyik termék részletes leírása, a hivatkozás mögött találod a megfejtést mindre. Ha pedig érdekelnek a további jóslatok, kövesd az oldalt Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://almasjoska.blog.hu/api/trackback/id/tr6514390722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása