Miért nem volt iPhone SE a WWDC-n?
2018. június 10. írta: Almás Jóska

Miért nem volt iPhone SE a WWDC-n?

Hát azért, mert tervbe sincsen. Vagy hát legalábbis nem úgy. Fog is jönni meg nem is. Bájbáj 4 col.

Szóval nem jön, mert nincs miért jöjjön, de ebbe egyáltalán belegondolt-e már bárki is?

Az eredeti SE úgy jött, mint olcsó telefon, hogy mellette volt a "sima" iPhone meg a nagy - ezekből élte víg világát az Epül. De jött a 10. évforduló, így hát nyilván nem tehették meg azt, hogy simán frissítik megint a palettát, különben egy teljes évig alig vesz bárki is új iPhone-t. Helyette úgy tettek, mintha minden a régi volna, aztán hozzádobták még ezt a plusz egyet.

Na ez az, amit nem fognak most tovább folytatni: mert mégis minek jelentene be a cég egy évben 4 új telefont is? Nem Samsung ő... Vagy ők, fene tudja. Az biztos, hogy nem fognak négyet bejelenteni. Meg aztán, ha már ők nem a Samsung, nem a Huawei meg a tököm tudja, melyik önjelölt újító, hadd jelezzem, hogy a Face ID egyeduralmát nincs az az isten, hogy ki ne használják, amíg még lehet. Mostantól csakis ilyen telefonokra kell számítani, de ez még nem minden. Kérem alássan, 2018 már az az év, ahol a hivatalos termékpalettáról lekerül MINDEN Jack aljzat.

Vagy nem?

Hát de. Nagyot robbantott az Apple a felhasználóknál, mikor anno elhagyta Jacket, de nyilván esze ágában sincs visszatáncolni belőle most, amikor végre elszelektálhatják az iPhone 6S-féle "őskövületeket", épp ezért esze ágában sincs ennek mini változatát megtartani vagy akár csak kikupálni se. Viszont ne aggódjatok, mert mégse maradunk idén SE nélkül, csak egy kicsit nagyobb (mondjuk úgy 6,1") meg egy kicsit másabb lesz, mint az eddigi. A nagy okosoknak pedig, akik félinfóra alapozva megalkották 4"-os, notch-os kijelzővédőt, amint azt hallották, hogy lesz notch az új SE-n, hát külön gratulálok...

Ui.: Rövid magyarázat azoknak, akik esetleg lemaradtak volna a tavaly november óta terjedő pletykákról: az Apple idén szeptemberben három telefont fog piacra dobni: az X S változatát (nyilván nem így hívják majd), ugyanebből egy nagyobbat, meg jön egy LCD kijelzős gyengébb teló. Ez lesz valószínűleg szerint az új SE, vagy a notch miatt a vicces kedvűek szerint SE X.

A bejegyzés trackback címe:

https://almasjoska.blog.hu/api/trackback/id/tr4114033758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása