Íme az új iPhone, hátulján egy órával
2019. január 07. írta: Almás Jóska

Íme az új iPhone, hátulján egy órával

iphonexi-render.jpgSokféle innovációra számítunk az Apple-től: jönnek a saját processzorral ellátott Mac gépek, önvezető autós szoftver, egyedi vezetéknélküli töltő (elvileg), AR szemüveg és még a zenei élmény megélésén is változtatni próbálnak majd az új fej-, fül- és egyéb hangszórókkal, amikbe a HomePod és az AirPods legjobb tulajdonságait igyekeznek integrálni. Ennek ellenére mégis mindenki az új iPhone-okra kíváncsi, már csak azért is, mert ha lemaradásban nincs is épp az Apple, de azért bőven lehetne mit pótolni, ha igazolni akarja a márkán kívül egyébbel is az árcímkét. Döntsétek el ti, hogy sikerült-e.

Szóval az van, hogy az Apple innoválni próbál az igényeknek megfelelve, csak egy elég félresikerült módon. Én még mindig nem döntöttem el, hogy tetszik-e, amit látok, de nyilván a funkcióktól is fog függeni. Vajon a harmadik kamera csak többszörös zoomra lesz jó, vagy az éjszakai felvételeken javít majd? Esetleg átdolgozzák az eddigiek funkcióját is, rebootolva az egész kamera businesst valami hiperjó AR technológiával és nem is a formákban, hanem a mögötte rejlő technológiában kell keresni a csodát? Egyelőre annyi bizonyos, hogy nem csak a Max, hanem a mostani XS utódja is ezt a settet fogja használni.

Én hajlok rá, hogy ez csak egy olyan design, aminél azt prezentálják ismét, hogy nem a praktikum, hanem valami egyedi letétele az asztalra a cél. Hogy lehet, hogy hülyén néz ki, de legalább a miénk. Hogy mi ezt is megtehetjük és majd meglátjátok, mennyien megveszik, még egy Apple Watch-szerűséggel a hátán is. De azt is remélem, hogy tévedek. A véleményem nincs mire alapozzam, mint az utóbbi évek tapasztalatára, aszerint pedig bőven kellene javítani a kamerák minőségén. Szóval még az is lehet, hogy a lencsék elhelyezkedésének tényleg lesz értelme.

Ha szerinted másról van szó, ne fogd vissza magad! Írhatsz és követhetsz Facebookon vagy akár itt, a cikk alatt is.

A bejegyzés trackback címe:

https://almasjoska.blog.hu/api/trackback/id/tr7814544938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

igazi hős 2019.01.08. 09:27:18

"ha lemaradásban nincs is épp az Apple, de azért bőven lehetne mit pótolni" Egy bölcs mondás szerint minden, amit a "de" előtt mondanak (írnak) csak bullshit. Itt egy ékes példa rá. A "bőven lenne mit pótolni" az pont azt jelenti, hogy lemaradásban van.
Egyébként meg mit jelent az, hogy lemaradásban van? Az Apple pont annyival adja drágábban a fejlesztéseket, mint amennyivel később hozza ki őket, szóval ez így teljesen rendjén van. Vagy tévedek?

teéjesenmindegy 2019.01.08. 10:41:53

"ogy az Apple innoválni próbál az igényeknek megfelelve,"
Vegyenek fel valami termékmanagernek bazmeg.
Az emberek igénye, hogy akkora telefont vegyenek, ami elfér a kezükben, nem péklapátot. De erről az egész iparág lemondott, mindenki pingpong-ütőt gyárt.
Lehet, hogy jobban hiányzik a népnek mint a negyedik kamera meg az éjszakai fotózás...
Tényleg ilyen nehéz felmérni az emberek igényeit?
süti beállítások módosítása