Apple híradó: Mi történt a héten?
2018. december 20. írta: Almás Jóska

Apple híradó: Mi történt a héten?

news.jpg1. Elmaradt a keddi cikk. Káosz! Rettegés! iPhone XS!!!!

2. Az Apple élesített egy beta szoftvert a befejezése előtt, de csak iPhone-okra. És az is csak a kínaiaknak jó. Illetve nekik se. De most legalább hibás az app switcher. Egyébként már ki is jött a 12.1.3 bétája, rögtön a második, mivel az első maga a .2-es frissítés volt. Ilyen ez, ha két óriáscég cicaharcba kezd.

3. Csak az én telefonomon nem akar működni a Touch ID, ha töltőn van?

4. Valaki kiszámolta, hogy 2014 óta minden iPhone egyre vastagabb. Erre volt is szükség, tekintve az i6-ok hajlottságát. És a pláne az egészben, hogy most emiatt külön örülnek emberek, hogy megint jön a vékonyodás, mert az Apple átveszi a Samsung új technológiáját, amitől egybe épül a kijelző néhány külön eleme.

5. Míg 2020-ban az Intel processzoroktól int búcsút (legalább részben) az Apple, rá egy évre már a mobilokban lévő hálózati chipeket is maga fogja gyártani a tervek szerint. Érdekes, hogy míg csatlakozók szintjén nyitni kezdett az Apple, a belső hardverek egyre inkább szenvednek klausztrofóbiától.

6. Nem meglepő módon a 3D maszkokkal nem sikerült feloldani az új iPhone-okat, szemben az összes Androidos kompetítorral. Nem mintha gyakran flangálnánk ilyen maszkokban, de a felső 1-et biztos érdekli, hogy mivel védi titkos ügyleteinek nyomát.

7. USA-ban elérhetővé vált az Apple Music az Amazon okoshangszóróin. Németországban meg az Apple Pay. Hurrá!

A bejegyzés trackback címe:

https://almasjoska.blog.hu/api/trackback/id/tr614503284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pocokgeci 2018.12.21. 12:31:20

faszé van ez címlapon?
süti beállítások módosítása